Untitled
16 aug 2013
week 9: 9 t/m 15 augustus

Op 09 augustus zijn we ’s ochtends naar tante Willeke en oom Arjan gewandeld. Laura heeft lekker buiten in de kinderwagen liggen slapen. ’s Middags heeft Bas “Nijntje de film” gekeken. Toen hij op de bank zat, zei hij “mama ook, launa ook”, en dus hebben we met zijn drieën naar Nijntje gekeken.
Laura heeft op 10 augustus weer een flesje afgekolfde melk gehad “om te oefenen”. Ze heeft 70 cc gehad. Ze heeft overdag veel gehuild, maar de hele avond heeft ze geen kik gegeven.
Op 11 augustus kwamen Jeroen, Kim, Karlijn en Leon op kraamvisite.
Op 12 augustus lag Laura toen ik haar ging halen voor de eerste voeding op haar buik in haar bedje! We zijn ’s morgens naar opa en oma Van Aerle geweest. We hebben er geluncht en zijn daarna met oma Van Aerle boodschappen gaan doen. Ook vandaag heeft Laura weer veel gehuild.
Laura huilde op 13 augustus erg hard. Toen ik ging kijken, lag ze op haar buikje in haar ledikant, met 2 beentjes en 1 armpje tussen de spijlen door; ze kon geen kant op en was erg overstuur. Voortaan krijgt ze ’s nachts een slaapzak aan, zodat ze nog wel op haar buik kan draaien, maar niet meer tussen de spijlen vast komt te zitten. Toen ik met Bas op Laura’s kamer was, hoorde hij een “grote auto” aankomen. Ik tilde hem op, zodat hij uit het raam kon kijken en toen hij de vuilniswagen langs zag komen, zei hij: “Laura auto mee”. ’s Avonds was Mark alleen thuis met Bas en Laura. Ik had een flesje melk klaar staan, maar Laura lag nog lekker te slapen toen ik thuis kwam, zodat ik haar zelf kon voeden.
Op 14 augustus was tante Maartje jarig. Na het middagdutje van Bas zijn we naar het feest geweest. Laura heeft even binnen in de kinderwagen geslapen, maar ze heeft ook een hele tijd buiten gezeten bij mij, oma, tante Maartje en tante Willeke.
Op 15 augustus zijn we bij Dorine en Mats op bezoek geweest. Omdat Laura in slaap gevallen was toen we erheen wandelden, hebben we de kinderwagen in de gang laten staan en heeft ze een hele tijd doorgeslapen. Toen ze moest huilen, heeft ze lekker op schoot gezeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative